Maak nu een telefonische afspraak
0544 461553

Over Team Hair & Beauty Dechering

Team Hair & Beauty Dechering staat voor je klaar. Geniet in onze stijlvolle salon, waar wij een gepersonaliseerde haar/ huid behandeling geven die bij jou past. Zodat je ontspannen en stralend de salon verlaat.

stephany-dechering.jpg

Stephany

‘Als derde generatie van een kappersgezin, vind ik het mooi om mijn ervaringen te kunnen delen met een jong team. Zij inspireren mij enorm. Ik heb bewust gekozen voor AVEDA. Het totaalconcept van haar-, huidproducten en lifestyle past goed bij onze salon en onze visie op het vak. Wij bieden onze gasten een complete service, waar zowel wij als zij zich goed bij voelen.’

suzan-dechering.jpg

Suzan

‘Het is mijn passie om een kapsel te knippen dat bij de klant past en waarvan ik zie dat ze er blij mee zijn. Ook vind ik de sociale contacten met de mensen belangrijk. Naast het knippen en kleuren verzorg ik graag diverse (beauty)behandelingen voor de gasten, zowel in de kapsalon als in de schoonheidssalon. Die afwisseling vind ik super.'

klaske.jpg

Klaske

Ik vind het fantastisch om onderdeel van dit creatieve team te mogen zijn. Naast haarstyliste volg ik nu de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Met het Aveda concept kan ik zowel haar als beauty voor gasten combineren.

fleur.jpg

Fleur

Op dit moment zit ik in het 2e leerjaar van de kappersopleiding aan het Graafschap College. Mijn doel? In dit team, veel te mogen leren en kunnen assisteren. Gasten met een glimlach de deur uit zien gaan. In de salon verzorg ik nagelbehandelingen, heerlijke handmassages & hoofdhuid-/haar analyse. Inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers voor een moment voor jezelf.

vacature.jpg

Hairstylist (M/V) 32 uur

Heb jij minimaal 2 jaar salon-ervaring? Dan zijn we op zoek naar jou! Hair Beauty Dechering is op zoek naar een kapper / hairstylist (m/v) die de ambitie heeft om in een hoger segment te willen werken en toe te zijn aan een carrière-boost!

Bekijk de gehele vacature!