Maak nu een telefonische afspraak
0544 461553

Hairstylist (M/V)

minimaal 32 uur

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Heb jij minimaal 2 jaar salon-ervaring? Dan zijn we op zoek naar jou! Hair Beauty Dechering is op zoek naar een kapper / hairstylist (m/v) die de ambitie heeft om in een hoger segment te willen werken en toe te zijn aan een carrière-boost!

OVER HAIR BEAUTY DECHERING
Bij Hair & Beauty Dechering werken we met een team enthousiaste en ervaren specialisten. We geven de gast graag persoonlijk advies. Niet alleen over zijn/haar haar, maar ook over make-up en schoonheidsbehandelingen. We kijken altijd naar de persoonlijke wensen en naar de huid- en haartype van de gast, zodat we het beste en mooiste resultaat krijgen. Hiervoor werken we volgens het concept van Aveda. Dat betekent dat al onze producten en behandelingen bijdragen aan het herstel van het natuurlijke balans.

SKLISS/WAT ZOEKEN WE
Als kapper / haarstylist (m/v) sta je op het punt je carrière naar een volgend niveau te tillen. Je wilt meer, je wilt jezelf ontwikkelen en staat open om te leren. Beleving van de gast staat bij jou centraal. Jij bent een ware gastvrouw/man voor onze gasten en weet hen op hun wenken te bedienen. Vaktechnisch beheers je alle basisvaardigheden. Je wilt in je functie doorgroeien en je bent bereid interne en externe trainingen te volgen. Je bent bereid jezelf tot het uiterste te brengen om vanuit daar weer een stap te kunnen maken.
We zoeken getalenteerde haarstylisten die over uitstekende basis vakkennis vaardigheden beschikken;

  • Je hebt de opleiding hairstylist met succes afgerond of er nog mee bezig
  • Je hebt een prettige en flexibele persoonlijkheid waardoor je goed functioneert binnen een team;
  • Je hebt affiniteit met natuurlijke haarverzorging;
  • Je bent in staat om op vriendelijke, efficiënte, gastvrije en persoonlijke wijze service te verlenen aan onze gasten.

WAT BIEDEN WE
We bieden je een afwisselende functie in een Full-Concept salon. Als haarstylist bij Hair Beauty Salon Dechering krijg je (o.a. vanuit het Aveda) mogelijkheid om zowel intern als extern trainingen te volgen en jezelf volop te ontwikkelen en je creativiteit verder te ontplooien. Je komt te werken in een team van gelijkgestemden, stuk voor stuk collega’s die met elkaar een topprestatie willen neerzetten.

SOLLICITEREN
Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te mailen naar info@hair-beauty-dechering.nl t.a.v. Stephany Dechering