Maak nu een telefonische afspraak
0544 461553

Hair & Beauty Dechering stopt en wordt ‘de Beautyfabriek’

Na 3 generaties familie Dechering draag ik met trots per 1 oktober aanstaande de salon over aan Anke Aalvanger.  Graag wil ik de salon, de vaste klanten en natuurlijk de huidige medewerkers Continuïteiten bieden. Daarom heb ik ook heel bewust de Beautyfabriek benadert, een bedrijf met een lange termijnvisie en passie voor het vak.

“de Beautyfabriek is een bekend bedrijf met vestigingen in Doetinchem en Apeldoorn. Anke Aalvanger is een echte ondernemer en de Beautyfabriek is een prachtig vernieuwend beauty-concept en dat is ontzettend belangrijk. In dit vak moet je blijven vernieuwen.”

Met de aankoop van Dechering beperken we de reistijd voor klanten uit de omgeving van Groenlo/Lichtenvoorde. Varsseveld, Winterwijk en Aalten die nu naar Doetinchem afreizen voor hun afspraken.  “We zijn een allround bedrijf voor huid, haren en nagels. We zijn specialist in haarkleuringen en lopen altijd voorop in de trends.
Daarnaast zijn we de grootste van Nederland in medische en cosmetische haartoevoegingen. We hebben al veel klanten in dit gebied en we zijn erg blij met dit derde filiaal waarmee we echt een regiofunctie hebben.”

Per 1 oktober aanstaande gaat Dechering Officiël over in de Beautyfabriek. Die eerste maand gaan we zorgen dat we alles in de inrichting helemaal in onze huisstijl krijgen en zullen we zaken veranderen. De officiële opening staat gepland voor begin november. In de tussentijd blijft de salon gewoon open. 
 
Graag bedank ik medewerkers en onze klanten voor hun trouwe komst naar de salon. ‘Ik weet zeker dat ook al onze vaste klanten bij de Beautyfabriek een warm welkom vinden.” Ik wens Anke, Suzan en alle medewerkers van de Beautyfabriek veel succes in de toekomst.

Warme groet,
Stephany