Maak nu een telefonische afspraak
0544 461553

 wat is Aveda?

AVEDA is een wereldwijd bekend cosmeticamerk met natuurlijke verzorgingsproducten voor huid, haar en make-up. AVEDA bestaat al sinds 1978 en is een botanische productlijn. Alle verzorgingsproducten zijn gemaakt van pure bloemen- en plantenextracten. AVEDA wil daarmee schoonheid, milieu en welzijn verbinden. AVEDA is vanuit overtuiging altijd een dierproefvrij merk geweest en wil een voorbeeld zijn op het gebied van milieuleiderschap en verantwoordelijk in de cosmeticabranche.

De Ayurvedische filosofie

AVEDA is gebaseerd op de Ayurveda filosofie die z’n wortels heeft in de traditionele Indiase geneeskunde. De filosofie is gebaseerd op het leven en de onderlinge verbondenheid van alle wezens. Al 5000 jaar is het bewezen dat behandeling van het gehele individu tot een betere persoonlijke balans en welzijn leidt. Daarom ontwikkelt AVEDA producten die niet alleen effect hebben op je haar en huid, maar ook op je lichaam, geest en emoties.

AVEDA Shop

Het Team Hair & Beauty Dechering werkt in de salon uitsluitend met de botanische producten van AVEDA. In onze shop verkopen we verschillende haar-, huid- en lifestyleproducten van AVEDA.